Ak premýšľate, čo by ste navarili na obed a nemáte čas mäso marinovať, vyskúšajte tento recept. Mäso nemusíte marinovať, stačí ho pred pečením potrieť majonézou a okoreniť, osoliť a za cca 40 minút máte chutné šťavnaté mäsko na tanieri. Ak vám, samozrejme, počas pečenia majonéza skĺzne do pekáča, nezabudnite to pekne natierať aj počas pečenia.Autor: Triniti
Ak premýšľate, čo by ste navarili na obed a nemáte čas mäso marinovať, vyskúšajte tento recept. Mäso nemusíte marinovať, stačí ho pred pečením potrieť majonézou a okoreniť, osoliť a za cca 40 minút máte chutné šťavnaté mäsko na tanieri. Ak vám, samozrejme, počas pečenia majonéza skĺzne do pekáča, nezabudnite to pekne natierať aj počas pečenia.Autor: Triniti
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste