Vianočné koláče nemusia byť len tmavé alebo bledé. Pokojne s nimi môžete mierne zaexperimentovať a zafarbiť ich napríklad na ružovo. Presne tak, ako som to urobila ja s týmito srdiečkami. Autor: Xénia Portášová
Vianočné koláče nemusia byť len tmavé alebo bledé. Pokojne s nimi môžete mierne zaexperimentovať a zafarbiť ich napríklad na ružovo. Presne tak, ako som to urobila ja s týmito srdiečkami. Autor: Xénia Portášová
Na zafarbenie srdiečok nebudete potrebovať žiadne potravinárske farbivo. Postačí vám malinový puding, ktorý im dodá krásnu farbu. O zdobenie sa zas postará mrazom sušené ovocie, napríklad jahody, maliny či ríbezle.
Ak chceme, aby čokoládová poleva nebola príliš priesvitná, dávame si pozor na množstvo tuku. Radšej ho pridáme menej a postupne ako príliš veľa naraz.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste