Vyskúšala som v dostatočnom predstihu recept zo starej kuchárky z roku 1988. Poviem vám, že bol celkom jednoduchý. Najskôr mi prišlo, že tieto šuhajdy budú chuťovo nevýrazné, no po ochutnaní som zmenila názor. Sú veľmi jemné, na jazyku sa rozplývajú a hrozienka sú šťavnaté. Autor: Karambola
Vyskúšala som v dostatočnom predstihu recept zo starej kuchárky z roku 1988. Poviem vám, že bol celkom jednoduchý. Najskôr mi prišlo, že tieto šuhajdy budú chuťovo nevýrazné, no po ochutnaní som zmenila názor. Sú veľmi jemné, na jazyku sa rozplývajú a hrozienka sú šťavnaté. Autor: Karambola
Recept na tieto šuhajdy je síce starý, no to nemení nič na tom, že je výborný. Hneď som si ho musela uložiť a rozhodne ho budem piecť spolu s ďalším vianočným pečivom aj na budúci rok.
Hotové šuhajdy môžeme rovno podávať alebo ich dáme do nádoby s uzáverom a skladujeme spolu s ostatnými nepečenými koláčmi v chladne a tme.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste