Tento recept je ideálny pre dni, keď nemáte čas alebo chuť marínovať mäso, ale chcete si vychutnať šťavnatý obed. Stačí mäso jednoducho potrieť majonézou, dochutiť korením a soľou a vložiť do rúry. Za približne 40 minút bude na vašom tanieri chutné, šťavnaté mäso. Nezabudnite počas pečenia kontrolovať, či majonéza nekĺže do pekáča. Ak áno, jednoducho mäso počas pečenia znova potrite.
Tento recept je ideálny pre dni, keď nemáte čas alebo chuť marínovať mäso, ale chcete si vychutnať šťavnatý obed. Stačí mäso jednoducho potrieť majonézou, dochutiť korením a soľou a vložiť do rúry. Za približne 40 minút bude na vašom tanieri chutné, šťavnaté mäso. Nezabudnite počas pečenia kontrolovať, či majonéza nekĺže do pekáča. Ak áno, jednoducho mäso počas pečenia znova potrite.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste