NajRecept.sk Dezerty Najlepšie dezerty Cheesecake Nepečený cheesecake Recept na nepečený letný krupicovo-pudingový cheesecake s černicami.
Recept na nepečený letný krupicovo-pudingový cheesecake s černicami.
Recept na nepečený letný krupicovo-pudingový cheesecake s černicami.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: Lucie Rakušanová

Černice sú plné vitamínov. Ak nemáte radi černice, určite odporúčam vyskúšať iné ovocie, ktoré je práve v sezóne a ktoré máte najradšej. Ja tento cheesecake pripravujem pravidelne, s ovocnou obmenou. Chutí nám aj s jahodami, malinami, čučoriedkami, so zaváranými mandarínkami a aj s broskyňami alebo marhuľami. Podľa ovocia mením aj želatínu, aby to farebne ladilo. Autor: Lucie Rakušanová

NajLucka NajLucka    ·   8.6.2024

Recept na nepečený letný krupicovo-pudingový cheesecake s černicami.

Černice sú plné vitamínov. Ak nemáte radi černice, určite odporúčam vyskúšať iné ovocie, ktoré je práve v sezóne a ktoré máte najradšej. Ja tento cheesecake pripravujem pravidelne, s ovocnou obmenou. Chutí nám aj s jahodami, malinami, čučoriedkami, so zaváranými mandarínkami a aj s broskyňami alebo marhuľami. Podľa ovocia mením aj želatínu, aby to farebne ladilo. Autor: Lucie Rakušanová

25 min
Čas prípravy
12 min
Čas varenia
Suroviny

Základ:

2 bal.
BeBe sušienky
2 lyžice
maslo

Náplň:

1 l
mlieko
5 lyžíc
detská krupica
4 lyžice
vanilkový puding
1 hrnček (250 ml)
kryštálový cukor
1 lyžica
maslo

Ďalej:

1 bal.
červené tortové želé
500 ml
voda
podľa chuti
ovocie
Postup receptu
Vytlačiť
25 min
Čas prípravy
12 min
Čas varenia
  1. BeBe sušienky rozdrvíme na prášok, pridáme rozpustené maslo a premiešame. Takto pripravený základ nanesieme na dno okrúhlej formy o priemere 24 cm a pekne zatlačíme. Dno sme vyložili papierom na pečenie.
  2. Mlieko zmiešame s cukrom, pudingom a krupicou. Uvaríme hustú kašu, do ktorej vmiešame lyžicu masla. Nalejeme na základ a necháme vychladnúť. 
  3. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale a nalejeme na poukladané ovocie na obale. 
  4. Necháme poriadne zatuhnúť a máme hotovo. Najlepší je vychladený.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár