Tieto koláčiky miznú z plechu ako para nad hrncom a ak náhodou vydržia do druhého dňa, tak sú stále mäkké a rovnako chutné. Práve preto sú všetkými také obľúbené a objavujú sa na stole často. Navyše, cesto je super, nie je potrebné ho počas spracovania podsypovať múkou a skvelo sa s ním pracuje. Vyskúšajte tento recept aj vy a presvedčte sa sami. Autor: Jana Jančíková
Tieto koláčiky miznú z plechu ako para nad hrncom a ak náhodou vydržia do druhého dňa, tak sú stále mäkké a rovnako chutné. Práve preto sú všetkými také obľúbené a objavujú sa na stole často. Navyše, cesto je super, nie je potrebné ho počas spracovania podsypovať múkou a skvelo sa s ním pracuje. Vyskúšajte tento recept aj vy a presvedčte sa sami. Autor: Jana Jančíková
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste