Veľa ovocia, jemná pena navrchu, chrumkavé cesto dole, vrch bohatý na vanilkový krém. V originálnom recepte bolo uvedené, že sa má koláč po upečení prekrojiť na polovicu a zlepiť krémom, ja som to nechala na plech, na celý povrch natrela krém a takto som to nakrájala na rezy. Bolo by to privysoké, ak by som to spravila podľa originálu. Takto sa dal pekne naservírovať na dezertný tanierik. Autor: Karambola
Veľa ovocia, jemná pena navrchu, chrumkavé cesto dole, vrch bohatý na vanilkový krém. V originálnom recepte bolo uvedené, že sa má koláč po upečení prekrojiť na polovicu a zlepiť krémom, ja som to nechala na plech, na celý povrch natrela krém a takto som to nakrájala na rezy. Bolo by to privysoké, ak by som to spravila podľa originálu. Takto sa dal pekne naservírovať na dezertný tanierik. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste