Kuracia pečeň na spôsob mäsa „katov šľah“ je šťavnatá kuracia pečeň v jemne pikantnej paradajkovej omáčke s paprikou a kyslou uhorkou. Mäsko je vláčne a mäkké a výborne sa k nemu hodia pečené zemiaky, ryža či dokonca placky. Pripravte si tento chutný pokrm s nami. Autor: Pavlína Moučková
Kuracia pečeň na spôsob mäsa „katov šľah“ je šťavnatá kuracia pečeň v jemne pikantnej paradajkovej omáčke s paprikou a kyslou uhorkou. Mäsko je vláčne a mäkké a výborne sa k nemu hodia pečené zemiaky, ryža či dokonca placky. Pripravte si tento chutný pokrm s nami. Autor: Pavlína Moučková
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste