NajRecept.sk Mäso Vnútornosti Recept na Katov šľah s kuracou pečienkou.
Recept na Katov šľah s kuracou pečienkou.
Recept na Katov šľah s kuracou pečienkou.
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa

Kuracia pečeň na spôsob mäsa „katov šľah“ je šťavnatá kuracia pečeň v jemne pikantnej paradajkovej omáčke s paprikou a kyslou uhorkou. Mäsko je vláčne a mäkké a výborne sa k nemu hodia pečené zemiaky, ryža či dokonca placky. Pripravte si tento chutný pokrm s nami. Autor: Pavlína Moučková

Moucková Pavlina Moucková Pavlina    ·   29.6.2024

Recept na Katov šľah s kuracou pečienkou.

Kuracia pečeň na spôsob mäsa „katov šľah“ je šťavnatá kuracia pečeň v jemne pikantnej paradajkovej omáčke s paprikou a kyslou uhorkou. Mäsko je vláčne a mäkké a výborne sa k nemu hodia pečené zemiaky, ryža či dokonca placky. Pripravte si tento chutný pokrm s nami. Autor: Pavlína Moučková

30 min
Čas prípravy
45 min
Čas varenia
Suroviny
500 g
kuracia pečeň
1 ks
veľká cibuľa
2 ks
kapia
1-2 ks
kyslá uhorka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
sójová omáčka
podľa chuti
worchester
100 g
paradajkový pretlak
podľa chuti
chilli
Postup receptu
Vytlačiť
30 min
Čas prípravy
45 min
Čas varenia
  1. Cibuľu nakrájame na pásiky a spolu s pečeňou orestujeme, pridáme pretlak a necháme chvíľu dusiť.
  2. Pridáme nakrájanú kapiu, kyslé uhorky, soľ, mleté čierne korenie, chilli, sójovú a worchestrovú omáčku a dusíme, kým kapia nezmäkne.
  3. Podávame s opekanými zemiakmi, ryžou alebo plackami.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár