Tieto rezy sú mi známe, ale s malou obmenou. Nepridávala sa na vyšľahaný sneh z bielkov jablková vrstva, čo ma celkom zaujalo. Celkom zaujímavá kombinácia, ktorá sa vyplatí vyskúšať. Nezabudnite, že žĺtková poleva sa dáva na ešte horúci koláč a necháva sa iba zaschnúť pri izbovej teplote - keď koláč chladne, poleva schne. Autor: Karambola
Tieto rezy sú mi známe, ale s malou obmenou. Nepridávala sa na vyšľahaný sneh z bielkov jablková vrstva, čo ma celkom zaujalo. Celkom zaujímavá kombinácia, ktorá sa vyplatí vyskúšať. Nezabudnite, že žĺtková poleva sa dáva na ešte horúci koláč a necháva sa iba zaschnúť pri izbovej teplote - keď koláč chladne, poleva schne. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste