Z tejto dávky som pripravila približne 60 medových trubičiek, ale počet sa môže líšiť podľa veľkosti formičiek a valčekov, ktoré použijete. Na krém som využila klasický recept s uvareným kondenzovaným mliekom, ktoré som potom vyšľahala s maslom. Kondenzované mlieko som nechala variť vo vode asi 3 hodiny v plechovke, aby sa zmenilo na karamelovú konzistenciu. Odporúčam varenie vykonávať večer a nechať krém poriadne vychladnúť počas noci.
Z tejto dávky som pripravila približne 60 medových trubičiek, ale počet sa môže líšiť podľa veľkosti formičiek a valčekov, ktoré použijete. Na krém som využila klasický recept s uvareným kondenzovaným mliekom, ktoré som potom vyšľahala s maslom. Kondenzované mlieko som nechala variť vo vode asi 3 hodiny v plechovke, aby sa zmenilo na karamelovú konzistenciu. Odporúčam varenie vykonávať večer a nechať krém poriadne vychladnúť počas noci.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste