Dnes už mnoho gazdiniek pečie chleba a ďalšie domáce pečivo z kvásku. Samozrejme, rýchlejšie a jednoduchšie je to pomocou klasického čerstvého alebo sušeného droždia, ale verte, že chlieb z kvásku, ako ho robievali naše babičky, je to pravé orechové. Kvások síce musíte pripravovať dlhšie, aby bol vhodný na pečenie a musíte sa o neho starostlivo starať a prikrmovať ho, ale výsledok stojí určite za vyskúšanie. Žitný, pšeničný, pivný alebo iný chlebíček robievam doma veľmi často a v obchode som už pečivo nekúpila ani nepamätám kedy. Autor: Haanka
Dnes už mnoho gazdiniek pečie chleba a ďalšie domáce pečivo z kvásku. Samozrejme, rýchlejšie a jednoduchšie je to pomocou klasického čerstvého alebo sušeného droždia, ale verte, že chlieb z kvásku, ako ho robievali naše babičky, je to pravé orechové. Kvások síce musíte pripravovať dlhšie, aby bol vhodný na pečenie a musíte sa o neho starostlivo starať a prikrmovať ho, ale výsledok stojí určite za vyskúšanie. Žitný, pšeničný, pivný alebo iný chlebíček robievam doma veľmi často a v obchode som už pečivo nekúpila ani nepamätám kedy. Autor: Haanka
Môj blog s Reny: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste