Každoročne pripravujem tento med, ktorý je s prídavkom trstinového cukru. Je to celkom zaujímavá chuť a po prvom vyskúšaní už iný ani nerobím. Je trochu rozdielny od toho klasického medu, do ktorého sa pridáva obyčajný cukor, má takú karamelovú príchuť. Skúste si pripraviť, ešte stíhate nazbierať posledné kvietky púpavy. Je to úplne jednoduché a zvládne to určite pripraviť aj začiatočníčka v kuchyni, ktorá ešte taký med nerobila.
Každoročne pripravujem tento med, ktorý je s prídavkom trstinového cukru. Je to celkom zaujímavá chuť a po prvom vyskúšaní už iný ani nerobím. Je trochu rozdielny od toho klasického medu, do ktorého sa pridáva obyčajný cukor, má takú karamelovú príchuť. Skúste si pripraviť, ešte stíhate nazbierať posledné kvietky púpavy. Je to úplne jednoduché a zvládne to určite pripraviť aj začiatočníčka v kuchyni, ktorá ešte taký med nerobila.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste