Punčový zákusok chutí snáď každému. Skúste si ho pripraviť vo forme tunela. Chutí úžasne! Samozrejme, je to chuťovo to isté ako klasické punčové rezy na plechu, ale tento tunel sa mi páči oveľa viac. A pre mňa ešte bonus navyše, je pre mňa na prípravu o mnoho jednoduchší. Autor: Triniti
Punčový zákusok chutí snáď každému. Skúste si ho pripraviť vo forme tunela. Chutí úžasne! Samozrejme, je to chuťovo to isté ako klasické punčové rezy na plechu, ale tento tunel sa mi páči oveľa viac. A pre mňa ešte bonus navyše, je pre mňa na prípravu o mnoho jednoduchší. Autor: Triniti
Pripravíme si plech na pečenie a vyložíme ho papierom (35 x 11 cm).
Rozdelíme na 2 časti - do menšej časti primiešame potravinárske farbivo. Upečieme zvlášť na plechu pri teplote 180 stupňov cca 10 - 15 minút.
Biele cesto zrolujeme na utierke a necháme vychladnúť. Ružové cesto nakrájame na kocky.
Pripravíme si krém. Puding si tradične uvaríme na hustý krém a odstavíme. Necháme mierne vychladnúť a pridáme maslo. Za stáleho miešania rozpustíme. Keď máme pripravený krém, pridáme k nemu namočené cesto v sirupe. Zmiešame a navrstvíme na plátok bieleho cesta, ktorý sme si uložili na dno formy. Zvyšné biele cesto si dáme na plnku a vytvarujeme na oblúku.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste