Z 200 ml teplého mlieka, trochy cukru a droždia pripravíme kvások (dáme kysnúť na teplé miesto). Do misky vysypeme celé kilo múky, vajíčko, olej, soľ, 150 g cukru. Pridáme vykysnutý kvások a zvyšné mlieko. Vypracujeme nelepivé cesto. Pozri na foto hustotu cesta, podľa toho pridáme, ak je riedke, múku a ak husté, pridáme mlieko. Cesto musí byť dobre vypracované, inak nevykysne. Poznáme to tak, že keď sa cesto prestane lepiť na strany misky, je správne vypracované. Dáme kysnúť na teplé miesto.
Kým nám cesto kysne, pripravíme si puding. Mlieko s cukrom zamiešame, pridáme čokoládový puding, dobre rozmiešame, aby neboli hrčky a uvaríme hustý puding.
Keď je vykysnuté, rozdelíme ho na deväť častí. Každú natrieme pudingom, zrolujeme. Spleťou do vrkoča a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 C tak 25-30 minút.
Po upečení potrieme olejom ešte kým je "horúce" a posypeme cukrom. Krájame až keď dobre vychladne.