U nás doma pstruha pripravujem na Vianoce. Kapor nám veľmi nechutí, tak som hľadala chutnejšiu náhradu. Vyskúšala som veľa druhov, od kapra až po lososa a najlepší variant pre nás je určite pstruh. Pečiem ho na masle, len zľahka ho pomúčime a dobre osolíme (nebojte sa prisoliť viac, ryba potrebuje veľa soli). Najčastejšie ako prílohu volím zemiakový šalát, ale pokojne môžete zvoliť aj zemiakovú kašu alebo zeleninový šalát. Autor: Lenulka
U nás doma pstruha pripravujem na Vianoce. Kapor nám veľmi nechutí, tak som hľadala chutnejšiu náhradu. Vyskúšala som veľa druhov, od kapra až po lososa a najlepší variant pre nás je určite pstruh. Pečiem ho na masle, len zľahka ho pomúčime a dobre osolíme (nebojte sa prisoliť viac, ryba potrebuje veľa soli). Najčastejšie ako prílohu volím zemiakový šalát, ale pokojne môžete zvoliť aj zemiakovú kašu alebo zeleninový šalát. Autor: Lenulka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste