Snažím sa variť a piecť zdravo. Dnes som skúšala pšenovú buchtu s ovocím. Milujem kombináciu ovocia a škorice. Tak som miesto jabĺk, ktoré boli v originálnom recepte, použila hrušky a poviem vám, bolo to nebíčko v papuľke. Chutilo mi to tak, že mi buchta vydržala asi 2 hodiny po upečení. Jedla som ju ešte teplú. Autor: LuckaZubata
Snažím sa variť a piecť zdravo. Dnes som skúšala pšenovú buchtu s ovocím. Milujem kombináciu ovocia a škorice. Tak som miesto jabĺk, ktoré boli v originálnom recepte, použila hrušky a poviem vám, bolo to nebíčko v papuľke. Chutilo mi to tak, že mi buchta vydržala asi 2 hodiny po upečení. Jedla som ju ešte teplú. Autor: LuckaZubata
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste