Bielky so štipkou soli vyšľaháme na tuhý sneh. Postupne pridávame práškový cukor a kakao. Takto pripravené cesto si navrstvíme na plech (38 x 30 cm), ktorý sme si vystlali papierom a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry po dobu 15 minút. Pečieme pri teplote 190 stupňov. (Cesto je nutné v rúre sledovať - nesmie vyschnúť, pretože sa bude pri rolovaní lámať.)
Pripravíme si plnku. Do mlieka pridáme cukor a necháme ho na ohni rozpustiť. Následne pridáme puding a uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť. V druhej miske si vyšľaháme smotanu so Smetafixom a následne pridávame vychladnutý puding.
Upečené cesto si vyberieme a na ešte teplé navrstvíme pripravený krém (cca 1/2). Posypeme kokosom a zrolujeme. Pripravíme si alobal alebo fóliu, posypeme kokosom a navrstvíme zvyšný krém. Do stredu položíme roládu a zabalíme ju. Takto zrolovanú roládu si vložíme do chladničky, najlepšie na celú noc a necháme stuhnúť. Následne nakrájame na rezy a podávame. Dobrú chuť!