Na plech si pripravíme papier na pečenie, na ktorý potom vysypeme očistený cícer (pozor - ešte bez ingrediencií). Pečieme na 170 stupňov cca 15-20 minút.
Potom horúci cícer nasypeme do misky, kam prilejeme olivový olej, pridáme koreniny a soľ a všetko spolu zamiešame. Opäť nanesieme na plech a pečenie opakujeme pri rovnakej teplote. Minule som to piekla pri 200 stupňoch a zrazu to začalo "ísť bomby". Cícer pučal a búchal v sporáku, takže opatrne. Asi som ho dala príliš nahor k zdroju.
Avšak, chutilo to moc dobre. Korenie môžete obmieňať. Ja som vymyslela chilli, pretože mám rada pikantnejšie chute a grilovacie korenie. Ale fantázii sa tu rozhodne medze nekladú. S olejom opatrne, nech to nemáte vyložene mastné. Ide skôr o to, aby sa na cícer korenie pekne prichytilo.