Mám rada, keď sú vanilkové rožky rovnaké, preto ich nevaľkám, ale vykrajujem. Tento spôsob práce je výhodný aj v tom, že je oveľa rýchlejší, takže koláčiky stíhate urobiť aj tesne pred Vianocami.
Mám rada, keď sú vanilkové rožky rovnaké, preto ich nevaľkám, ale vykrajujem. Tento spôsob práce je výhodný aj v tom, že je oveľa rýchlejší, takže koláčiky stíhate urobiť aj tesne pred Vianocami.
Receptov na vanilkové rožky som poskúšala už veľa, no tento je zatiaľ najlepší. Pochádza z receptov po mojej babičke, ktorá bola cukrárka.
Vanilkové rožky sa rozplývajú na jazyku hneď po upečení. Preto si dávajte pozpr pri ich obaľovaní v cukre. Mohli by sa vám polámať. Najlepšie urobíte, keď chvíľku po upečení počkáte. Budú pevnejšie a lepšie sa vám s nimi bude pracovať. Chcete si upiecť ešte nejakú klasiku? Vyskúšajte tento recept na najlepšie mäkké medové perníčky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste