Toto bol môj prvý pokus o pravé talianske rizoto s bielou špargľou a krevetami a môžem povedať, že sa mi skutočne podarilo. Najbližšie, keď ho budem robiť, ho spravím len o niečo krémovejšie. Vy však nemusíte – takto je skutočne dokonalo jemné a veľmi chutné. Autor: Ivana Reisingerová
Toto bol môj prvý pokus o pravé talianske rizoto s bielou špargľou a krevetami a môžem povedať, že sa mi skutočne podarilo. Najbližšie, keď ho budem robiť, ho spravím len o niečo krémovejšie. Vy však nemusíte – takto je skutočne dokonalo jemné a veľmi chutné. Autor: Ivana Reisingerová
Krémové rizoto mám radšej ako to klasické zeleninové. Mnohokrát ho robím s hubami, no tentokrát som sa rozhodla, že ich zamením za špargľu a krevety. Výsledok bol perfektný a ja sa teším, keď sa k tomuto receptu znova vrátim.
Rizoto môžete pred podávaním posypať čerstvou vňaťou. Láka vás skôr tradičné zeleninové rizoto s bravčovým mäsom? Pripravte si ho podľa tohto overeného receptu.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste