Lasagne sú dokonalou voľbou na obed aj večeru. Ich príprava je o niečo zdĺhavejšia v porovnaní s klasickými špagetami, no rozhodne stoja za to. Ja ich robím podľa tohto tradičného a základného receptu, ktorý si môžete kedykoľvek vylepšiť o rôzne dodatočné suroviny.
Lasagne sú dokonalou voľbou na obed aj večeru. Ich príprava je o niečo zdĺhavejšia v porovnaní s klasickými špagetami, no rozhodne stoja za to. Ja ich robím podľa tohto tradičného a základného receptu, ktorý si môžete kedykoľvek vylepšiť o rôzne dodatočné suroviny.
Kombinácia mäsa, syru a bešamelu je niečo, čo robí lasagne neodolateľné. Najlepšou voľbou do tohto pokrmu je hovädzie mäso, no sčasti ho môžete pokojne nahradiť aj bravčovým. Prípadne vyskúšajte alternatívu s lososom a špenátom.
Upečené lasagne nechajte trochu vychladnúť, aby sa vám lepšie krájali. Následne ich môžete servírovať. Ak by ste doma nemali lasagne alebo vám zostalo viac mäsa, pokojne k nemu uvarte špagety a podávajte ho s nimi.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste