Jankove buchty pripravujem veľmi rada, pretože sú chrumkavé na povrchu a mäkké vo vnútri. Plus, sú sýte, takže sú vhodné aj na obed alebo raňajky. Autor: Margita Markovičová
Jankove buchty pripravujem veľmi rada, pretože sú chrumkavé na povrchu a mäkké vo vnútri. Plus, sú sýte, takže sú vhodné aj na obed alebo raňajky. Autor: Margita Markovičová
Jankove buchty sú jednoduché a rýchle. Plniť sa dajú čímkoľvek. Ja mám rada domácu marmeládu – ideálne tú kyslejšiu, ktorá skvelo kontrastuje so sladkým a nadýchaným cestom. Použiť však môžete aj Nutellu alebo rôzne orechové či makové plnky.
Hotové buchty môžete pred podávaním posypať práškovým cukrom. Výborné sú nielen v deň pečenia, ale aj na ten ďalší. Aby si však kysnuté cesto zachovalo svoju mäkkosť a neobschlo, vložte ich do uzatvárateľnej nádoby.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste