Domáce lúpačky sú perfektné na raňajky alebo desiatu do školy či práce. Pripraviť si môžete slanú aj sladkú verziu. Ja preferujem skôr sladké lúpačky, ktoré rada dopĺňam o džem alebo maslo. Tentokrát som ich piekla v noci, aby ich mali deti ráno čerstvé. Autor: Blanka Kozáková
Domáce lúpačky sú perfektné na raňajky alebo desiatu do školy či práce. Pripraviť si môžete slanú aj sladkú verziu. Ja preferujem skôr sladké lúpačky, ktoré rada dopĺňam o džem alebo maslo. Tentokrát som ich piekla v noci, aby ich mali deti ráno čerstvé. Autor: Blanka Kozáková
Lúpačky patria medzi najpopulárnejšie typy pečiva. Majú jemné a nadýchané cesto a dajú sa podávať na desiatky spôsobov. My ich doma radi jeme s džemom, maslom či dokonca s Nutellou, no výborné sú aj samé o sebe.
Hotové lúpačky necháme vychladnúť a následne môžeme podávať. Najlepšie sú krátko po upečení, no keď ich uskladníte v uzatvárateľnej nádobe, budú chutné aj o niekoľko dní neskôr.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste