Znojemskú omáčku buď milujete, alebo neznášate. Pre mňa je symbolom pravého domova. Kombinácia duseného bravčového mäsa s plátkami kyslej uhorky a chuťovo výraznej slaniny vytvára dokonalý súlad, ktorému jednoducho neviem odolať. Autor: Martin Čzedron
Znojemskú omáčku buď milujete, alebo neznášate. Pre mňa je symbolom pravého domova. Kombinácia duseného bravčového mäsa s plátkami kyslej uhorky a chuťovo výraznej slaniny vytvára dokonalý súlad, ktorému jednoducho neviem odolať. Autor: Martin Čzedron
Znojemská omáčka je výborná najmä ako sýty obed počas hektického týždňa. Pokojne si jej môžete navariť viac, pretože je dobrá aj na druhý či tretí deň. A aby bola vždy mierne odlišná, môžete obmieňať prílohy, ktoré k nej budete podávať.
Hotovú znojemskú omáčku podávame s vareným vajíčkom a prílohou podľa chuti – napríklad ryžou, varenými zemiakmi alebo žemľovými knedľami.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste