Huspeninu buď milujete, alebo neznášate. My sa jej nevieme dojesť, no namiesto toho, aby som nejakú kupovala, som sa ju rozhodla uvariť doma. Je to síce zdĺhavý proces, no vôbec nie je náročný. Autor: Milada Sumková
Huspeninu buď milujete, alebo neznášate. My sa jej nevieme dojesť, no namiesto toho, aby som nejakú kupovala, som sa ju rozhodla uvariť doma. Je to síce zdĺhavý proces, no vôbec nie je náročný. Autor: Milada Sumková
Huspeninu som robila vôbec po prvýkrát a môžem povedať, že sa skutočne podarila. Jej varenie síce dá zabrať, nie je to totižto žiadna rýchlovka, no nemusíte sa ničoho báť. Celý proces zvládne aj začiatočník.
Huspenina je tradičný pokrm, ktorý má skvelú chuť a vie výborne zasýtiť. Jeho výhodou je aj to, že má dlhú trvanlivosť. Keď ho skladujete na tmavom a chladnom mieste, vydrží vám niekoľko dní až týždňov.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste