Minulého roka bola premiéra a tento rok to určite zopakujem. Oriešky som doteraz nerobila, vždy mi niekto doniesol plnú krabičku. Je to asi pracnejšie pečivo, ktoré poznám, ale tá chuť naozaj stojí za tú prácu. Trpezlivosť ruže prináša a tentoraz to platí asi na 100%. Plním klasickým karamelovým krémom z masla a salka, máčam ešte aj v čokoláde a zdobím farebným kokosom. Do stredu som dávala ešte perličku, niektoré som urobila na štýl mušle. Autor: Petra H.
Minulého roka bola premiéra a tento rok to určite zopakujem. Oriešky som doteraz nerobila, vždy mi niekto doniesol plnú krabičku. Je to asi pracnejšie pečivo, ktoré poznám, ale tá chuť naozaj stojí za tú prácu. Trpezlivosť ruže prináša a tentoraz to platí asi na 100%. Plním klasickým karamelovým krémom z masla a salka, máčam ešte aj v čokoláde a zdobím farebným kokosom. Do stredu som dávala ešte perličku, niektoré som urobila na štýl mušle. Autor: Petra H.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste