Už som mala dosť klasických nátierok, ktoré si kúpite v obchode a musím sa priznať, že už som ich dávno nekupovala :) Doma robím klasiky, vajíčkovú, paprikovú, škvarkovú, cesnakovú a dnes som robila aj nátierku z údenej makrely. Musím sa priznať, že najprv som sa bála tej chute, ale s čerstvým chrumkavým chlebom alebo bagetou to je luxus v ústach :) Na ozdobu ešte uhorka a môžeme papať. Autor: Lenulka
Už som mala dosť klasických nátierok, ktoré si kúpite v obchode a musím sa priznať, že už som ich dávno nekupovala :) Doma robím klasiky, vajíčkovú, paprikovú, škvarkovú, cesnakovú a dnes som robila aj nátierku z údenej makrely. Musím sa priznať, že najprv som sa bála tej chute, ale s čerstvým chrumkavým chlebom alebo bagetou to je luxus v ústach :) Na ozdobu ešte uhorka a môžeme papať. Autor: Lenulka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste