NajRecept.sk Pomazánky Pašteky Pomazánka z pečeného mäsa
Pomazánka z pečeného mäsa
Recept Pomazánka z pečeného mäsa
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Foto: rebeka

Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)

rebeka    ·   18.10.2020

Pomazánka z pečeného mäsa

Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou. Autor: Naďa I. (Rebeka)

15 min
Čas prípravy
Suroviny
pečené mäso pomleté
jarná cibuľka
pažítka
natvrdo uvarené vajce
kyslá uhorka
dijonská horčica
soľ
korenie
Postup receptu
Vytlačiť
15 min
Čas prípravy
  1. Premiešame a dochutíme.
  2. Ak je mäso suchšie a nemáme výpek (ja som mala) pridáme lyžicu povolenej masti.
  3. Natierame na chrumkavé čerstvé pečivo a podávame posypané čerstvou pažítkou.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár