Vynikajúce kysnuté cesto, ktoré je po upečení ako pavučinka. Dokonalo sa s ním pracuje, vôbec sa nelepí a pri stáčaní do tvaru twistera sa vôbec netrhá. Naplniť môžete čímkoľvek, napríklad šunkou, olivami, šampiňónami, kukuricou, prípadne môžete použiť čerstvú papriku alebo kápiu. Ja som použila syr čedar, ktorý je aromatický, ale kľudne môžete zvoliť napríklad eidam alebo goudu. Autor: Karambola
Vynikajúce kysnuté cesto, ktoré je po upečení ako pavučinka. Dokonalo sa s ním pracuje, vôbec sa nelepí a pri stáčaní do tvaru twistera sa vôbec netrhá. Naplniť môžete čímkoľvek, napríklad šunkou, olivami, šampiňónami, kukuricou, prípadne môžete použiť čerstvú papriku alebo kápiu. Ja som použila syr čedar, ktorý je aromatický, ale kľudne môžete zvoliť napríklad eidam alebo goudu. Autor: Karambola
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste