Kysnutý slivkový koláč bez miesenia vám ušetrí veľa práce. Jednotlivé ingrediencie stačí vložiť do misy a nechať ich na teplom mieste pracovať. Následne cesto len ozdobíte ovocím, posýpkou a dáte piecť. Výsledný koláč je mäkký, nadýchaný a rozplýva sa v ústach.
Kysnutý slivkový koláč bez miesenia vám ušetrí veľa práce. Jednotlivé ingrediencie stačí vložiť do misy a nechať ich na teplom mieste pracovať. Následne cesto len ozdobíte ovocím, posýpkou a dáte piecť. Výsledný koláč je mäkký, nadýchaný a rozplýva sa v ústach.
Do kysnutého koláča môžete použiť čerstvé aj sterilizované slivky. Prípadne trochu zaexperimentujte a vyskúšajte marhule alebo čučoriedky. Ak nechcete, aby ovocie spadlo na dno koláča, pred použitím ho obaľte v múke alebo strúhanke.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste