Toast je univerzálnym typom pečiva, ktoré môžete použiť na prípravu raňajok, desiaty aj slávnostného občerstvenia. Ak ho nechcete kupovať, môžete si ho upiecť sami doma. Ja som ho skúšala podľa tohto receptu a výsledok bol viac ako výborný.
Toast je univerzálnym typom pečiva, ktoré môžete použiť na prípravu raňajok, desiaty aj slávnostného občerstvenia. Ak ho nechcete kupovať, môžete si ho upiecť sami doma. Ja som ho skúšala podľa tohto receptu a výsledok bol viac ako výborný.
Čerstvý toast krásne vonia a je dokonale nadýchaný. Zvyčajne ho používam na prípravu obložených chlebíčkov, no skvelý je aj počas bežných dní, napríklad ako príloha k mäsu. Veľkou výhodou tohto receptu je, že pečivo vydrží mäkké hneď niekoľko dní. Môžete si preto na jedenkrát napiecť aj dva či tri bochníky.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste