Domáce langoše sú perfektným obedom aj večerou. My sme na ne nedávno dostali chuť, preto som v rýchlosti vymiesila kysnuté cesto a vysmažila ich. Hotové boli takmer okamžite a všetci sme si na nich skvelo pochutili. Autor: Jana Bednářová
Domáce langoše sú perfektným obedom aj večerou. My sme na ne nedávno dostali chuť, preto som v rýchlosti vymiesila kysnuté cesto a vysmažila ich. Hotové boli takmer okamžite a všetci sme si na nich skvelo pochutili. Autor: Jana Bednářová
Nadýchané langoše chutia výborne s kečupom a syrom, no doplniť ich môžete aj o smotanu alebo cesnak. Tým, že ich robím na pravidelnej báze, pridávam jednotlivé suroviny od oka, no tentokrát som ich odvážila, aby som tento dokonalý recept mohla posunúť ďalej.
Langoše chutia najlepšie čerstvé a horúce krátko po príprave. Okrem kečupu a syru ich môžete doplniť aj o kyslú smotanu alebo servírovať čisté k niektorým hustejším polievkam.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste