Neviete, ako spotrebovať staré pečivo, ktoré zostalo z predošlého dňa? Dám vám nápad, ako ho spotrebovať a vykúzliť tak nový obed, ktorý si veľmi obľúbite. Španielske vtáčiky sa zvyknú pripravovať z hovädzieho mäsa, ale ja som skúsila pripraviť takú sekanú. Naplnila som ju vajíčkom, párkom, uhorkou a pridala som ešte kápiu. Tá dala celému mäsu krásnu farbu. Určite vyskúšajte, bolo to vynikajúce.
Neviete, ako spotrebovať staré pečivo, ktoré zostalo z predošlého dňa? Dám vám nápad, ako ho spotrebovať a vykúzliť tak nový obed, ktorý si veľmi obľúbite. Španielske vtáčiky sa zvyknú pripravovať z hovädzieho mäsa, ale ja som skúsila pripraviť takú sekanú. Naplnila som ju vajíčkom, párkom, uhorkou a pridala som ešte kápiu. Tá dala celému mäsu krásnu farbu. Určite vyskúšajte, bolo to vynikajúce.
Zdroj: Varenie a pečenie s radosťou
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Po česky sekaná, po slovensky fašírka.