Tak toto by mohlo byť ako zákusok každý deň. Obzriete sa a pekáč je prázdny. Niekedy pizzovníky robievam aj z kysnutého cesta, sú oveľa sýtejšie, ale zase pizzovníky z lístkového cesta sú oveľa rýchlejšie na prípravu. Pokiaľ samozrejme cesto nevyrábate doma :) Ja som kúpila už dokonca aj rozvaľkané :) Autor: Milka
Tak toto by mohlo byť ako zákusok každý deň. Obzriete sa a pekáč je prázdny. Niekedy pizzovníky robievam aj z kysnutého cesta, sú oveľa sýtejšie, ale zase pizzovníky z lístkového cesta sú oveľa rýchlejšie na prípravu. Pokiaľ samozrejme cesto nevyrábate doma :) Ja som kúpila už dokonca aj rozvaľkané :) Autor: Milka
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste