Dnes som piekla šťavnatý koláčik. S receptom by som sa chcela podeliť, tak nech sa páči, vyskúšajte. Je naozaj veľmi šťavnatý vďaka pudingu, ktorý sa pridáva striedavo s cestom do formy. Musíte byť trpezliví, pretože to je asi jediný koláč, ktorý sa nesmie krájať ani teplý, pretože by sa mohlo stať, že puding vám vytečie a jedli by ste ho lyžičkou. Puding musí vychladnúť, vtedy stuhne a koláč sa krája výborne. Autor: Tereza
Dnes som piekla šťavnatý koláčik. S receptom by som sa chcela podeliť, tak nech sa páči, vyskúšajte. Je naozaj veľmi šťavnatý vďaka pudingu, ktorý sa pridáva striedavo s cestom do formy. Musíte byť trpezliví, pretože to je asi jediný koláč, ktorý sa nesmie krájať ani teplý, pretože by sa mohlo stať, že puding vám vytečie a jedli by ste ho lyžičkou. Puding musí vychladnúť, vtedy stuhne a koláč sa krája výborne. Autor: Tereza
Každý deň najlepšie recepty a články
ono to takhle má být :)
Podruhé jsem udělala čokoladový pudink a jen 1+1/2 balení a nalila na vrch piškotu. Je to mnohem lepši. Viz foto
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Nevím zda je tu ještě autorka tohoto receptu. Vyzkoušela jsem ho, ale zdálo se mi hned na 600ml mléka 2 sáčky pudinkového prášku nějak moc. Pudink je velmi hustý a při pečení klesnul dolů, takže mám dole pudink a nad ním piškot. Ten je dobrý.