Túto jednoduchú a rýchlu roládu si zamilujete. Naplniť sa dá čímkoľvek. Ak nie ste milovníkom parížskej šľahačky, môžete ju zameniť za tvaroh, puding alebo ovocie. Určite si tak prídete na svoje. Autor: Jaroslava Fišarová
Túto jednoduchú a rýchlu roládu si zamilujete. Naplniť sa dá čímkoľvek. Ak nie ste milovníkom parížskej šľahačky, môžete ju zameniť za tvaroh, puding alebo ovocie. Určite si tak prídete na svoje. Autor: Jaroslava Fišarová
Roláda je jedným z najrýchlejších dezertov, ktoré si môžete pripraviť. Po upečení korpusu ho stačí len naplniť obľúbenou plnkou, zatočiť a podávať. Výborne chutí s čokoládovým krémom, čerstvým ovocím aj sladkou marmeládou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste