Tak voňavú a pritom dobrú tortu som už dávno nemala. Perníkové cesto má krásnu arómu a v kombinácii s jemným gaštanovým krémom je jednoducho na nezaplatenie. Ak by ste chceli nejaký dezert na oslavu alebo len posedenie s blízkymi, práve ste ho našli. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Tak voňavú a pritom dobrú tortu som už dávno nemala. Perníkové cesto má krásnu arómu a v kombinácii s jemným gaštanovým krémom je jednoducho na nezaplatenie. Ak by ste chceli nejaký dezert na oslavu alebo len posedenie s blízkymi, práve ste ho našli. Autor: Jana Podoláková Burkartová
Kombinácia perníka a gaštanov je pre mňa nečakané, no pritom neskutočne chutné spojenie. Keď k tomu všetkému pridáte ešte čokoládu, môžete si byť istí, že dostanete perfektný zákusok, ku ktorému sa budete pravidelne vracať.
Vrch torty môžete ozdobiť lyofilizovaným ovocím, nasekanými pistáciami alebo čímkoľvek podľa svojich vlastných predstáv. Takto pripravenú tortu dajte pred podávaním aspoň na hodinu do chladničky. Jednotlivé chute sa prepoja a krém stuhne, vďaka čomu sa bude dezert oveľa lepšie krájať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste