Šišky sa u nás robia na pravidelnej báze. A to najmä v čase fašiangov alebo tesne po nich. S cestom veľmi rada experimentujem. Vždy sa snažím nájsť ten najlepší pomer surovín, aby bolo jemné a chutné. Myslím, že tentokrát sa mi to aj podarilo. Šišky boli nadýchané ako obláčik a neskutočne dobré.
Šišky sa u nás robia na pravidelnej báze. A to najmä v čase fašiangov alebo tesne po nich. S cestom veľmi rada experimentujem. Vždy sa snažím nájsť ten najlepší pomer surovín, aby bolo jemné a chutné. Myslím, že tentokrát sa mi to aj podarilo. Šišky boli nadýchané ako obláčik a neskutočne dobré.
Šišky sú klasikou, ktorá je ideálna na obed, večeru alebo ako niečo sladké počas dňa. Ja ich najradšej plním domácim džemom. Tentokrát som zvolila černicový a marhuľový, ktorý som urobila podľa tohto receptu.
Šľahačkové šišky sú nadýchané, jemné a neskutočne dobré. Ak by sa vám však náhodou nechcelo čakať na vykysnutie cesta, môžete vyskúšať tento recept na šišky bez kysnutia, do ktorých ide kefír.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste