Keď sa chystáte pripravovať pizzovníky alebo slané pečivo v pohodlí svojho domova, tak vo väčšine receptov je uvedená aj doba kysnutia. Ak ste sa rozhodli, že chcete jesť pizzovníky hneď, vyskúšajte tento recept na cesto bez kysnutia. K tomu, aby bolo cesto nadýchané, sa pridáva prášok do pečiva. Nemusíte ich vôbec potierať paradajkovou omáčkou, ani nemusíte pridávať šunku a syr. Ak urobíte obyčajné bochníky, verte, že toto pečivo vám na raňajky zachutí.
Keď sa chystáte pripravovať pizzovníky alebo slané pečivo v pohodlí svojho domova, tak vo väčšine receptov je uvedená aj doba kysnutia. Ak ste sa rozhodli, že chcete jesť pizzovníky hneď, vyskúšajte tento recept na cesto bez kysnutia. K tomu, aby bolo cesto nadýchané, sa pridáva prášok do pečiva. Nemusíte ich vôbec potierať paradajkovou omáčkou, ani nemusíte pridávať šunku a syr. Ak urobíte obyčajné bochníky, verte, že toto pečivo vám na raňajky zachutí.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste