Vynikajúca príloha k hlavnému jedlu. Namiesto klasickej zemiakovej kaše som skúsila niečo nové a chutné. Pretože máme radi bryndzu, vymyslela som si plnené zemiaky, ktoré nielen že krásne voňali za maslom, ale aj výborne chutili.
Veľké zemiaky som dôkladne umyla a očistila kefkou. Na plech som uložila kúsok papiera na pečenie, položila zemiaky a piekla som ich vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov cca 40 minút (mala som stredne veľké zemiaky, takže dĺžku si zvolíte sami, podľa toho aké veľké zemiaky máte). Po cca pol hodine som zemiaky vybrala, rozrezala do kríža a vložila kúsok masla.
Vložila som späť do rúry a nechala dopiecť 10 minút. Potom som ich vybrala a roztlačila vidličkou - ale nie úplne, len trochu. Vložila som kúsok bryndze a znova som vidličkou roztlačila, aby sa všetko spojilo.