Minulý týždeň som v sobotu robila skvelý obed a myslím, že tento víkend to zopakujem. Môj manžel si na tomto obede veľmi pochutnal. Pečená krkovička bola mäkká, šťavnatá, no proste veľmi chutná. Ako prílohu som tentoraz podávala pečené zemiaky a ešte aby som nezabudla, tak k mäsu som prihodila pár kolečiek cibule a na drobno pokrájaný cesnak. Inšpirujte sa a pripravte si tento skvelý obed na sobotu alebo nedeľu.
Minulý týždeň som v sobotu robila skvelý obed a myslím, že tento víkend to zopakujem. Môj manžel si na tomto obede veľmi pochutnal. Pečená krkovička bola mäkká, šťavnatá, no proste veľmi chutná. Ako prílohu som tentoraz podávala pečené zemiaky a ešte aby som nezabudla, tak k mäsu som prihodila pár kolečiek cibule a na drobno pokrájaný cesnak. Inšpirujte sa a pripravte si tento skvelý obed na sobotu alebo nedeľu.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Péct to masi na 250°C je blbost. vznikne z toho škvarek. Ale jinak je to opravdu bodrý recept. To uznávám.