Jemné a nadýchané parížske rožky nesmú na Vianoce chýbať. Ja sa každý rok vraciam k tomuto receptu, ktorý mám overený a viem, že sa naň môžem spoľahnúť. Okrem tmavej čokolády polievam rožky aj bielou, ktorá im dodáva nezameniteľnú chuť. Autor: Jana Jančíková
Jemné a nadýchané parížske rožky nesmú na Vianoce chýbať. Ja sa každý rok vraciam k tomuto receptu, ktorý mám overený a viem, že sa naň môžem spoľahnúť. Okrem tmavej čokolády polievam rožky aj bielou, ktorá im dodáva nezameniteľnú chuť. Autor: Jana Jančíková
Poleva z bielej čokolády nie je na parížskych rožkoch tak tradičná ako tá tmavá. Rozhodne však stojí za vyskúšanie. Vianočné koláčiky zjemní a zaručí skvelý chuťový zážitok.
Parížske rožky necháme stuhnúť a následne uložíme na chladné a tmavé miesto. Pri správnom skladovaní by mali vydržať celé Vianoce.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste