V minulosti som skúsila rôzne recepty na parenú knedľu a nakoniec som sa vždy vrátila k tomuto receptu. Mám ho od mojej mamky, ktorej ho dala jej mamka a tej tá jej. Proste ho máme v rodine už veľmi dlho a je naozaj najlepší, vyskúšajte aj vy.
V minulosti som skúsila rôzne recepty na parenú knedľu a nakoniec som sa vždy vrátila k tomuto receptu. Mám ho od mojej mamky, ktorej ho dala jej mamka a tej tá jej. Proste ho máme v rodine už veľmi dlho a je naozaj najlepší, vyskúšajte aj vy.
Kde ju necháme kysnúť v tom parnom hrnci?a potom pariť ďakujem
Dobrý deň. Nie, normálne nechajte vykysnúť cesto, vyformuje knedle, dajte do parného hrnca, kde spodok potriete olejom, aby sa vám to tam neprilepilo, nechajte podkysnúť a potom parte 20min. Dúfam, že som pomohla 🙂 krásny slnečný deň! 🙂
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Nešťastná som z tohto receptu na knedľou. Na vašu babku som sa spoliehala lebo veď babky boli najlepšie kuchárky, mala to byť moja prvá knedľa, ale aj posledná podľa tohto receptu. Zlyhalo to hneď pri miešaní, kedy bolo cesto takmer tekuté. Musela som tam pridať nie málo múky. Keď už som ho miesila na doske tak bolo totálne lepivé a nedalo sa z neho spraviť nič. Musela som primiešať opäť veľa múky. Knedle neboli spravené ani po 30 minút parenia, o chuti radšej nehovorím. Minulý týždeň som robila prvé parené buchty, myslela som že knedľa by bol najmenší problém. Aj by bol, ale podľa iného receptu. 🙈