Linecké koláčiky robím zvyčajne na začiatku decembra, aby mali čas zmäknúť. Na Štedrý deň sú tak dokonalo jemné, krehké a na jazyku sa krásne rozplývajú. Tento recept, ktorý používam každé Vianoce, mám ešte od svojej babičky a zatiaľ ma ani raz nesklamal.
Linecké koláčiky robím zvyčajne na začiatku decembra, aby mali čas zmäknúť. Na Štedrý deň sú tak dokonalo jemné, krehké a na jazyku sa krásne rozplývajú. Tento recept, ktorý používam každé Vianoce, mám ešte od svojej babičky a zatiaľ ma ani raz nesklamal.
Receptov na linecké koláče nájdete nespočetne veľa. Ak chcete nejaký overený, určite vyskúšajte tento. Robím ho každé Vianoce. Ide o úplne základný recept, ktorý si môžete vylepšiť rôznymi koreninami, kakaom alebo inými ingredienciami podľa vlastnej fantázie.
Hotové linecké koláčiky skladujeme na chladnom a tmavom mieste. Ak ich máme radi posypané práškovým cukrom, urobíme tak až tesne pred podávaním. Inak by sa cukor roztopil, čo by mohlo pokaziť výzor aj chuť koláčikov.
Video recept:
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste