Osviežujúce rezy, ktoré ma naučila robiť ešte moja mamka. Klasický krémeš je všeobecne veľmi obľúbený, ale ja som ho niekedy vôbec nemala rada. Samý krém, samá šľahačka a cesto tenučké, skoro vôbec. No keď som vyskúšala urobiť tento, s nastrúhanými jablkami, tak som názor zmenila. Klasický už nerobím, už pripravujem iba tento. Vhodný je aj na leto, len ho treba skladovať v chladničke a vybrať ho tesne pred podávaním. Už pri pohľade na fotku sa mi sliny zbiehajú a mám chuť ho urobiť. Autor: Marta M.
Osviežujúce rezy, ktoré ma naučila robiť ešte moja mamka. Klasický krémeš je všeobecne veľmi obľúbený, ale ja som ho niekedy vôbec nemala rada. Samý krém, samá šľahačka a cesto tenučké, skoro vôbec. No keď som vyskúšala urobiť tento, s nastrúhanými jablkami, tak som názor zmenila. Klasický už nerobím, už pripravujem iba tento. Vhodný je aj na leto, len ho treba skladovať v chladničke a vybrať ho tesne pred podávaním. Už pri pohľade na fotku sa mi sliny zbiehajú a mám chuť ho urobiť. Autor: Marta M.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste