Tento dezert určite poznáte s oranžovou želatínovou vrstvou navrchu. Tentokrát som zamenila túto pomarančovú vrstvu za jahodovú, ktorá dodala tvarohu naozaj skvelú chuť. Jahody som mala z mrazničky, z minulého roka z mojej záhrady a čakali až na túto príležitosť dostať sa do sladkého dezertu. Autor: Karambola
Tento dezert určite poznáte s oranžovou želatínovou vrstvou navrchu. Tentokrát som zamenila túto pomarančovú vrstvu za jahodovú, ktorá dodala tvarohu naozaj skvelú chuť. Jahody som mala z mrazničky, z minulého roka z mojej záhrady a čakali až na túto príležitosť dostať sa do sladkého dezertu. Autor: Karambola
Jednoduchý a pritom tak dobrý dezert. Hotový ho budete mať takmer okamžite, pričom rovnakou rýchlosťou zmizne zo stola. Okrem skvelej chuti poteší aj pekným vzhľadom, vďaka ktorému je ako stvorený aj na sviatky, napríklad na blížiacu sa Veľkú noc.
Ja dezert krájam na menšie rezy, aby sa dal dobre jesť. Vy ho však môžete pokojne nakrájať aj na väčšie kúsky. Je to na vás. Máte chuť skôr na niečo čokoládové? Vyskúšajte tieto extra tvarohové Míša rezy s čokoládou.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste