Ostrokyslá polievka je tradičným čínskym pokrmom, ktorý pripravujem na pravidelnej báze. Na prvý pohľad sa môže zdať komplikovaná, no keď máte pripravené všetky suroviny a správny recept, celý proces je skutočne jednoduchý. Zahoďte preto všetky obavy a vyskúšajte si ju pripraviť aj vy. Autor: Ivana Reisingerová
Ostrokyslá polievka je tradičným čínskym pokrmom, ktorý pripravujem na pravidelnej báze. Na prvý pohľad sa môže zdať komplikovaná, no keď máte pripravené všetky suroviny a správny recept, celý proces je skutočne jednoduchý. Zahoďte preto všetky obavy a vyskúšajte si ju pripraviť aj vy. Autor: Ivana Reisingerová
Verzií ostrokyslej polievky je nespočetne veľa. Jednotlivé recepty sa preto môžu mierne odlišovať najmä v rámci použitých surovín. Ja som za posledné roky vyskúšala viaceré, pričom tento sa mi osvedčil najviac, kvôli čomu sa k nemu rada vraciam.
Ostrokyslú polievku pred servírovaním ozdobte zelenou časťou cibuľky, ktorá vám zostala. Tá jej dodá veľmi príjemnú chuť. Pri zahustení polievky si dávajte pozor, aby ste nepoužili veľa škrobu. Ostrokyslá polievka totižto nemá byť príliš hustá.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste