Keď som prvýkrát ochutnala mäsové guľôčky z Ikea, hneď som vedela, že ich musím vyskúšať urobiť aj doma. S týmto receptom sa mi podarili na prvýkrát a môžem povedať, že chuťovo boli rovnaké, ak nie lepšie, ako tie kupované.
Keď som prvýkrát ochutnala mäsové guľôčky z Ikea, hneď som vedela, že ich musím vyskúšať urobiť aj doma. S týmto receptom sa mi podarili na prvýkrát a môžem povedať, že chuťovo boli rovnaké, ak nie lepšie, ako tie kupované.
Mäsové guľôčky sú klasikou slovenskej kuchyne. Namiesto tradičnej rajčinovej omáčky som k nim však pripravila krémovú, ktorá sa podáva aj v obchodoch Ikea a zaručuje dokonalý chuťový pôžitok. Recept je jednoduchý a okrem bežnej prílohy vo forme ryže či zemiakov môžete k pokrmu servírovať aj zeleninový šalát.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste