Vianoce sa nezadržateľne blížia, čo je dôvod, prečo sa u nás doma začínajú objavovať prvé vianočné koláčiky. Medzi ne patria aj tieto laskonky, ktoré som plnila dvoma druhmi krémov – salkovo-maslovým a lieskovoorieškovým. Autor: Jana Jančíková
Vianoce sa nezadržateľne blížia, čo je dôvod, prečo sa u nás doma začínajú objavovať prvé vianočné koláčiky. Medzi ne patria aj tieto laskonky, ktoré som plnila dvoma druhmi krémov – salkovo-maslovým a lieskovoorieškovým. Autor: Jana Jančíková
Patríte medzi milovníkov laskoniek? V tom prípade si ich tieto Vianoce určite upečte. Ich príprava nie je vôbec komplikovaná. To isté platí aj o kréme. Vyskúšať môžete len jeden z tých, ktoré som urobila ja, alebo rovno oba.
Ak chceme kokosové laskonky, namiesto mletých orechov pridáme do cesta strúhaný kokos. Kokosu však dávame o približne polovicu menej ako orechov, aby sa dal sneh rozotierať.
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste