Príprava múčnika sa o nejaký ten čas predlžuje tým, že ho musíte nechať vychladnúť, aby ste mohli vydlabávať "hlinu" pre krtkovu kôpku, rovnako tak počítajte aj s pár hodinami navyše, ktoré mu pomôžu sa uležať. Ono ale stojí zato si počkať. Na pečenie Krtkovej torty ma spravidla odrádzajú dve veci - tučný šľahaný krém plný zbytočných škrobov a chémie a potom tiež patlanie do okrúhlej tortovej formy a s tým súvisiace opatrné krájanie, ktoré moc neovládam. Tak som oboje jednoducho odbúrala a urobila to po svojom. Môj ozdravený krtko vám predstavuje svoju skromnú kôpku. Autor: Barbora
Príprava múčnika sa o nejaký ten čas predlžuje tým, že ho musíte nechať vychladnúť, aby ste mohli vydlabávať "hlinu" pre krtkovu kôpku, rovnako tak počítajte aj s pár hodinami navyše, ktoré mu pomôžu sa uležať. Ono ale stojí zato si počkať. Na pečenie Krtkovej torty ma spravidla odrádzajú dve veci - tučný šľahaný krém plný zbytočných škrobov a chémie a potom tiež patlanie do okrúhlej tortovej formy a s tým súvisiace opatrné krájanie, ktoré moc neovládam. Tak som oboje jednoducho odbúrala a urobila to po svojom. Môj ozdravený krtko vám predstavuje svoju skromnú kôpku. Autor: Barbora
Zdroj: Máma v kuchyni
Každý deň najlepšie recepty a články
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste